Restauratie

Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, het opnieuw in lood zetten van een glas-in-lood bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering.

REPARATIE
Mits het glas-in-lood in goede staat is, kunnen we reparaties bij u op locatie uitvoeren met vaak hetzelfde authentieke glas en kleur.
Tip: maak een foto van de schade tegen het daglicht, zonder flits en verstuur het met de contactformulier. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

RESTAURATIE
Bij de restauratie van een paneel wordt eerst het glas-in-lood geheel gedemonteerd en gereinigd, het eventuele gebroken glas wordt vervangen door authentiek glas, qua kleur en structuur zoveel mogelijk gelijk aan het bestaand glas. Vervolgens wordt het paneel opnieuw in het lood gezet, gesoldeerd en als laatste in gekit. Zo wordt het paneel weer water- en winddicht en gaat weer vele jaren mee.

Wij voeren restauraties uit voor zowel particulieren, bedrijven, kerken en instellingen en werken volgens de richtlijnen van het glazeniersbestek.

Neem hier contact met ons op voor vrijblijvend bezoek en offerte.

PORTFOLIO RESTAURATIE PARTICULIEREN

PORTFOLIO RESTAURATIE KERKEN E.D.

Bent u eigenaar van een monument? Dan is de website Monumenten wellicht interessant voor u.
Monumenten.nl, een initiatief van De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en het Nationaal Restauratiefonds, geeft eigenaren van monumentale panden informatie over de financiële mogelijkheden, onderhoud en wet- en regelgeving. Door de kennis onder eigenaren te vergroten blijven waardevolle panden behouden.

NEXT PAGE

meer dan glas-in-lood alleen…