Grafmonument

Een gedenksteen of grafmonument zou het verhaal van uw dierbare moeten kunnen vertellen. Een monument waar u, uw familie en vrienden elk moment bij stil kunnen staan waar herinneringen vrij komen.

WAAROM GEDENKEN MET GLAS
Glas kent veel voordelen en heeft ongekend veel mogelijkheden, zoals de transparantie, diversiteit en intensiteit van glas en keuze in kleuren.
Glas is sterk, duurzaam en vergt weinig onderhoud. Door een speciaal hardingsproces is het toegepaste glas zo’n vijfmaal sterker dan normaal glas.
Allerlei vormen zijn te creëren en kunnen we glas bewerken met de technieken zoals versmelten, buigen, stralen, graveren en op ambachtelijke manier brandschilderen.
Glas is ook heel goed te combineren met andere materialen zoals RVS, natuursteen en hout. Ook is glas toe te passen als onderdeel of accessoires met een ander materiaal.

WAAROM KIEZEN VOOR GLASATELIER OUD ITTERSUM
Glazen gedenkstenen en grafmonumenten vervaardigen wij op professionele en ambachtelijke wijze geheel op maat. Samen nemen we de tijd en ruimte om u goed te kunnen oriënteren wat de mogelijkheden zijn met glas, eventueel gecombineerd met andere materialen.

Uw ideeën en wensen worden verwerkt in het ontwerp om tot een gedenkteken te komen die het zo uniek en persoonlijk maakt.
Desgewenst verzorgen wij de plaatsing met eventueel de benodigde vergunning.

Samenwerken met andere kunstenaars om materialen te combineren is wat ik vaker heb gedaan en tot de mogelijkheden behoort.

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak om het glasatelier te bezoeken om u verder te oriënteren. U bent van harte welkom.

NEXT PAGE

 

meer dan glas-in-lood alleen…