Glas-in-lood kit

twitter
In 2003 hebben wij als atelier een universele Glas-in-lood kit ontwikkeld op basis van plantaardige grondstoffen en oliën. De grote verschillen met de oude kitten, is dat de universele glas-in-lood kit geen oplosmiddelen bevat, makkelijk en snel verwerkbaar is doordat het watergedragen gemaakt is. Tevens is het product TNO-getest en is er een website met informatie over het gebruik voor de glazeniers en ander gebruikers. Na bijna 15 jaar kunnen we wel zeggen dat de glas-in-lood kit zich heeft bewezen een stabiel en kwalitatief product te zijn, en een tikkeltje revolutionair in een eeuwenoud ambacht.

Het product is verkrijgbaar bij alle gerenommeerde groothandels en wederverkopers in Nederland.
Hieronder een kort filmpje over het nieuwe werken met de universele glas-in-lood kit.